Våra träningsformer

Personlig tränare / Specialist på funktionella träningsmetoder för seniorer 

“Hands on” träning på våra maskiner I gymmet med närvaro av din personlige tränare under 30-60 minuter med möjlighet till repetition tills du känner dig säker på att träna själv. Tillsammans lägger vi upp ett program relaterat till dina behov. Vi tillhandahåller också medicinsk rådgivning av läkare och diabetessköterska


Individuell träning 

För att underlätta individuell träning får du en dörr kod så att du därefter kan komma och gå när det passer bäst för dig efter att du fått en introduktion och genomgång av våra maskiner. 


Zumba Workshop 

Undervisning på ett lättbegripligt sätt hur dansa t ex flamenco, salsa, cumbia, tango, belly dans för att bara nämna några


Lätt Pilates klass 

Lär ut god andningsteknik, hur använda muskulatur i bäcken och rygg, hur uppnå avslappning av muskulatur och öka flexibilitet I muskler och leder. Regelbunden Pilates träning bidrar till detta.


Stretching innefattande hela kroppen

Hands on träning, dvs med hjälp av personlig tränare få kunskap om hur öka flexibiliteten och rörelseomfånget

(Med video)


Swim spa 

Vi rekommenderar att du inkluderar ca halvtimme I vårt swimspas 1-2 ggr per vecka för att antingen slappna av efter träning eller vattengympa som att simma motströms eller vattenrodd . Avsluta med ett glas tropical juice.